1. Bosch
  2. Bosch PBD 40.

Bosch PBD 40.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PBD 40. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 0603B07000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PBD 40.

Gewicht

20 kg

Vermogen

710 W

Omschrijving van de Bosch PBD 40.

De Bosch PBD 40 is een krachtige en precieze boormachine. De elektronische toerentalindicatie en Constant Electronic sturen de toerentallen aan op basis van het materiaal waarmee je werkt. Daarnaast stel je de boordiepte eenvoudig in met het aluminium draaiwiel. De ingestelde diepte kan je aflezen op het digitale display. Met de parallelgeleider en het grote werkblad (330 x 350 x 30 millimeter) stel je de machine precies en veilig in. De Bosch PBD 40 is een waardevolle aanwinst voor elke doe-het-zelver. Met de vele innovatieve functies is de machine een perfecte hulp in je werkplaats. Je kunt veilig en precies boren met een krachtig resultaat. Daarnaast zorgt het digitale display en het aluminium draaiwiel ervoor dat je precies weet waar je mee bezig bent. Kortom, de Bosch PBD 40 is een onmisbare tool voor iedereen die hoge kwaliteit resultaten zoekt.

Pluspunten
  • Met de elektronische toerentalindicatie en Constant Electronic kun je het toerental aanpassen naar het materiaal. Je leest nauwkeurig de boordiepte af op het digitale display. De dubbeltoerige aandrijving zorgt voor veel kracht in stand 1 en een hoge toerental in stand 2.

Minpunten
  • Er worden geen boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch PBD 40.

De Bosch PBD 40. weegt 20 kg.

De Bosch PBD 40. heeft een vermogen van 710 W.

Bekijk nog meer handgereedschap