1. Bosch
 2. Bosch PBS 75 A.

Bosch PBS 75 A.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PBS 75 A. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06032A1000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PBS 75 A.

Gewicht

3,4 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch PBS 75 A.

De Bosch PBS 75 A is een handige bandschuurmachine met een vermogen van 710 watt. Het automatische bandsysteem zorgt er voor dat je altijd met de juiste positie kan werken; het verwisselen van de band is zeer eenvoudig door het schuurbandspansysteem. Daarnaast beschikt de bandschuurmachine over het Bosch-microfiltersysteem. Hiermee wordt het stof direct in de bijgeleverde microfilterbox gezogen, zodat je stofvrij kunt werken. Ook wordt er standaard een K80 schuurband meegeleverd, waardoor je direct aan de slag kan. De Bosch PBS 75 A is een efficiënte bandschuurmachine die voorzien is van de modernste technologie. Je kunt gemakkelijk verschillende schuurbanden verwisselen dankzij het schuurbandspansysteem. Daarnaast is er ook een microfiltersysteem ingebouwd waarmee het stof direct wordt opgezogen in de microfilterbox. Hierdoor kun je stofvrij werken. Met de Bosch PBS 75 A haal je dus een moderne en handige bandschuurmachine in huis die je direct kunt gebruiken met de meegeleverde K80 schuurband.

Pluspunten
 • Deze type schuurmachine is perfect voor het schuren van grote vlakke oppervlakken zoals muren, vloeren en deuren vanwege de brede schuurband

  .

  Ook onder zware druk blijft het toerental constant, waardoor je egaal schuurt

  .

  De aan-schakelaar is instelbaar, zodat je deze niet voortdurend hoeft ingedrukt te houden.

Minpunten
 • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling is.

Veelgestelde vragen over de Bosch PBS 75 A.

De Bosch PBS 75 A. weegt 3,4 kg.

De Bosch PBS 75 A. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap