1. Bosch
 2. Bosch PDA 180 E.

Bosch PDA 180 E.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PDA 180 E. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 603339763  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PDA 180 E.

Gewicht

1,1 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch PDA 180 E.

De Bosch PDA 180 E deltaschuurmachine is ontworpen om een perfecte afwerking te geven aan al uw projecten. Deze krachtige machine heeft een 180 watt motor die maximaal 18400 schuurbewegingen per minuut kan maken. De driehoekige schuurkop maakt het gemakkelijk om ook de moeilijk bereikbare plekjes te schuren. Bovendien is de PDA 180 E ontworpen voor zowel links- als rechtshandigen, waardoor je de machine gemakkelijk en comfortabel in gebruik kunt houden. Het schuurpapier is eenvoudig te verwisselen wanneer het versleten is. De PDA 180 E heeft een klittenbandschuurpapierbevestiging, waardoor het verwisselen van het schuurpapier is eenvoudig en veilig. Deze krachtige schuurmachine is ideaal voor het verfijnen van projecten. Of je nu kasten schuurt of gietijzeren trappen, met de Bosch PDA 180 E krijgt u altijd een perfect resultaat.

Pluspunten
 • Dit type schuurmachine is ideaal voor het schuren van hoeken en randen, kozijnen en trappen dankzij de driehoekige zool

  .

  Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling

  .

  De aan-schakelaar kan vast worden gezet, zodat je deze niet continue in hoeft te drukken.

Minpunten
 • Met een kabellengte van 2,5 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over de Bosch PDA 180 E.

De Bosch PDA 180 E. weegt 1,1 kg.

De Bosch PDA 180 E. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap