1. Bosch
 2. Bosch PEX 220 A.

Bosch PEX 220 A.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PEX 220 A. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 603378000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PEX 220 A.

Gewicht

1,2 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch PEX 220 A.

Met de Bosch PEX 220 A is het dus mogelijk om zowel fijn schuurwerk als polijstwerk uit te voeren. Met de ronddraaiende bewegingen en de rotatie van de schuurzool is het eenvoudig om gebogen oppervlakten egaal glad te schuren. De klittenbandhechting maakt het eenvoudig om schuurpapier van verschillende korrelgroottes of polijstsponzen te wisselen. Daarnaast is het mogelijk om van tevoren het toerental te bepalen, waardoor je krassen voorkomt op fijne houtsoorten. De PEX 220 A is met zijn gewicht van 1,2 kilogram en het lage trillingsniveau prima boven je hoofd te bedienen met slechts 1 hand. Het is dus een handige en veelzijdige schuurmachine voor je klussen. De schuurmachine is geschikt voor verschillende doeleinden en heeft een krachtige 220 watt motor. De schuurmachine heeft een compact formaat en is met zijn lage trillingsniveau gemakkelijk in gebruik. Bovendien heeft het een klittenbandhechting die het vervangen van schuurpapier of polijstsponzen eenvoudig maakt. Met de Bosch PEX 220 A zul je zeker een perfect resultaat behalen.

Pluspunten
 • Je gebruikt een excenterschuurmachine zowel voor fijne afwerkingen als voor het schuren of polijsten van grote of gebogen oppervlakken

  .

  Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling

  .

  Met een gewicht van 1,2 kilogram is de schuurmachine zeer licht.

Minpunten
 • Met een kabellengte van 2,5 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over de Bosch PEX 220 A.

De Bosch PEX 220 A. weegt 1,2 kg.

De Bosch PEX 220 A. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap