1. Bosch
 2. Bosch PEX 400 AE.

Bosch PEX 400 AE.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PEX 400 AE. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06033A4000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PEX 400 AE.

Gewicht

1,9 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch PEX 400 AE.

De Bosch PEX 400 AE excenterschuurmachine is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stevig en robuust apparaat. Het toerental van de machine is traploos instelbaar dankzij de Bosch Electronic, waardoor je precies kunt afstemmen op het materiaal dat je verwerkt. Het milcrofiltersysteem vermindert daarnaast de stofontwikkeling tijdens het schuren. Hiervoor wordt het stof opgevangen in een transparante stofbox met een aanduiding van de inhoud. De geoptimaliseerde ergonomie met extra handgreep zorgt voor een perfecte bediening en rustige geleiding. De aluminium behuizing maakt de PEX 400 AE zeer duurzaam en zo is de machine jarenlang inzetbaar. Dankzij deze veelzijdige kenmerken is dit een uitstekende keuze voor iedereen die kwaliteit en betrouwbaarheid zoekt.

Pluspunten
 • Je gebruikt een excenterschuurmachine zowel voor fijne afwerkingen als voor het schuren of polijsten van grote of gebogen oppervlakten

  .

  Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling

  .

  De aan-schakelaar is vast te zetten zodat je deze niet continu hoeft in te drukken.

Minpunten
 • Na een tijdje zul je merken dat je armen trillen door de hoge trillingswaarde van 8 m/s dat langdurig schuren veroorzaakt.

Veelgestelde vragen over de Bosch PEX 400 AE.

De Bosch PEX 400 AE. weegt 1,9 kg.

De Bosch PEX 400 AE. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap