1. Bosch
  2. Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x).

Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 2607019497  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x).

Gewicht

1,9 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x).

Met de Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x) kun je diverse schuurklussen aan. Denk aan het verwijderen van roest of het opschuren van nieuwe verflagen. Het schuurpapier is met klittenband vast te zetten en heeft verschillende korrelgroottes voor grof, medium en fijn schuurwerk. Met de excentrische schuurmachine kun je het juiste vermogen voor elke schuurklus kiezen. De variabele toerentalregeling geeft je de keuze om het schuurpapier langzaam of snel te laten draaien. Dit maakt het schuurapparaat geschikt voor een groot aantal klussen, van het polijsten van je boot tot het afwerken van je meubels. Vrijgekomen stof wordt opgevangen in de transparante stofbak, zodat je duidelijk kunt zien wanneer hij geleegd moet worden. Bovendien krijg je 25 stuks schuurpapier meegeleverd. Met de Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x) klaar je voor alle schuurklussen. De excentrische schuurmachine heeft een variabel toerental, waarmee je je schuurklus kunt afstemmen op de juiste snelheid. Daarnaast heb je de beschikking over 25 stuks schuurpapier met verschillende korrelgroottes voor grof, medium en fijn schuurwerk. Het schuurpapier bevestig je gemakkelijk met klittenband aan de schuurmachine. Of je nou een boot wilt polijsten of je meubels wilt afwerken, met de Bosch PEX 400 AE + schuurpapier ben je goed voorzien. Stof dat vrijkomt tijdens het schuren vangt de transparante stofbak op, zodat je duidelijk kunt zien wanneer hij geleegd moet worden. Met dit schuurapparaat heb je alles wat je nodig hebt voor een perfect resultaat.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde schuurpapierset heb je alles in huis voor verschillende soorten schuurklussen. Met een excenterschuurmachine kun je zowel fijne afwerkingen als het schuren of polijsten van grote of gebogen oppervlakken maken. Je hebt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling.

Minpunten
  • Na een tijdje ga je langdurig schuren voelen in je armen, vanwege de hoge trillingswaarde van 8 m/s.

Veelgestelde vragen over de Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x).

De Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x). weegt 1,9 kg.

De Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap