1. Bosch
  2. Bosch PKS 16 Multi.

Bosch PKS 16 Multi.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PKS 16 Multi. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06033B3000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PKS 16 Multi.

Gewicht

1,9 kg

Vermogen

400 W

Omschrijving van de Bosch PKS 16 Multi.

Met de Bosch PKS 16 Multi zaag je in één hand moeiteloos laminaat, aluminium platen of ander materiaal. Het zaagblad heeft een diameter van maar 65 millimeter waardoor je ook kleinere klusjes makkelijk uitvoert. De zaag heeft een vermogen van 400 watt. Daarbovenop krijg je er drie zaagbladen bij: een voor hout, een multi-materiaal en een diamantdoorslijpschijf. Zo ben je meteen klaar om aan de slag te gaan. Dankzij de stofafzuiging houd je de werkruimte stofvrij. Met de Bosch PKS 16 Multi heb je alles in huis om je klusjes snel en precies uit te voeren.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 1,9 kilogram is de cirkelzaag compact en gebruikersvriendelijk. Het kleine zaagblad maakt de cirkelzaag geschikt voor gedetailleerde zaagklussen. Hij wordt geleverd met 3 zaagbladen, zodat je meteen aan de slag kunt.

Minpunten
  • De maximale zaagdiepte van 16 millimeter is niet voldoende om dikke planken mee door te zagen.

Veelgestelde vragen over de Bosch PKS 16 Multi.

De Bosch PKS 16 Multi. weegt 1,9 kg.

De Bosch PKS 16 Multi. heeft een vermogen van 400 W.

Bekijk nog meer handgereedschap