1. Bosch
 2. Bosch PKS 55 A.

Bosch PKS 55 A.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PKS 55 A. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 603501000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PKS 55 A.

Gewicht

3,9 kg

Vermogen

1200 W

Omschrijving van de Bosch PKS 55 A.

Met de Bosch PKS 55 A cirkelzaag krijg je een superieur resultaat wanneer het om precisie gaat. Je kunt vrijwel alle materialen kantelen met deze betrouwbare machine. De zaag heeft een diameter van 160 millimeter en de motor zorgt ervoor dat het zaagblad met een hoge snelheid ronddraait. Deze cirkelzaag is geschikt om tot 55 millimeter diep in een hoek van 90 graden te zagen. Tevens kun je met deze machine in een hoek van 45 graden tot 38 millimeter diep zagen. Met de comfortabele softgrip handgreep heb je een optimale grip en de grote voetplaat garandeert een stabiele werkplek. Ook wordt stofvorming voorkomen door de ingebouwde stofafzuiging.

Pluspunten
 • Met een gewicht van 3,9 kilogram is de cirkelzaag compact en gebruiksvriendelijk

  .

  - Met een gewicht van 3,9 kilogram is de cirkelzaag compact en gebruiksvriendelijk. De cirkelzaag is kantelbaar, zodat je ook in verstek zaagt

  .

  - De cirkelzaag is kantelbaar, zodat je ook in hoeken kunt zagen. Dankzij de stofafzuiging werk je zo stofvrij mogelijk

  .

  - Dankzij de stofafzuiging werk je zo stofvrij mogelijk.

Minpunten
 • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch PKS 55 A.

De Bosch PKS 55 A. weegt 3,9 kg.

De Bosch PKS 55 A. heeft een vermogen van 1200 W.

Bekijk nog meer handgereedschap