1. Bosch
  2. Bosch PKS 66 A.

Bosch PKS 66 A.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PKS 66 A. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 603502002  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PKS 66 A.

Gewicht

5,4 kg

Vermogen

1600 W

Omschrijving van de Bosch PKS 66 A.

De Bosch PKS 66 A is een krachtige, gebruiksvriendelijke cirkelzaag die geschikt is voor het zagen van hout. Dankzij zijn krachtige 1600 watt motor heeft hij een zaagdiepte van 66 millimeter en is hij geschikt voor zowel kleine als grote klussen. Het ergonomische design en de comfortabele Bosch Softgrip maken het werken met de PKS 66 A aangenaam, zodat je langer kunt werken zonder vermoeid te raken. De snelspanner maakt het instellen van de zaagdiepte en het verstek zagen nauwkeurig en eenvoudig. De groef in de bodemplaat biedt extra stabiliteit en precisie bij het werken met een zaaggeleide systeem. Met het bijgeleverde Speedline Wood-zaagblad is de Bosch PKS 66 A klaar voor gebruik, zodat je meteen aan de slag kan!

Pluspunten
  • De maximale zaagdiepte is 66 millimeter, zodat je ook dikke planken makkelijk kunt bewerken. Dankzij de stofafzuiging werk je zoveel mogelijk stofvrij. De cirkelzaag is kantelbaar, zodat je ook in verstek kunt zagen.

Minpunten
  • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch PKS 66 A.

De Bosch PKS 66 A. weegt 5,4 kg.

De Bosch PKS 66 A. heeft een vermogen van 1600 W.

Bekijk nog meer handgereedschap