1. Bosch
  2. Bosch PMF 220 CE.

Bosch PMF 220 CE.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PMF 220 CE. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 603102000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PMF 220 CE.

Gewicht

1,1 kg

Vermogen

220 W

Omschrijving van de Bosch PMF 220 CE.

De Bosch PMF 220 CE is een krachtige multi-functionele machine waarmee je precies en met veel precisie kunt zagen, slijpen, schuren en schaven. Met een vermogen van 220 watt kan de machine tot maximaal 20000 trillingen per minuut uitvoeren en met Bosch Electronic wordt het aantal oscillatiebewegingen traploos instelbaar, zodat het werken aangepast kan worden aan de situatie. Het ergonomische design van de machine zorgt ervoor dat je comfortabel en veilig kunt werken, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Daarnaast wordt de Bosch PMF 220 CE geleverd met diverse accessoires, zodat je meteen kunt beginnen met werken. Met deze machine kun je nauwkeurig en efficiënt werken en kun je erop rekenen dat je klus op de juiste manier geklaard wordt.

Pluspunten
  • Je gebruikt de multitool voor schuren, zagen, slijpen en schrapen dankzij de oscillerende beweging. Je ruimt de multitool na gebruik netjes op in de meegeleverde koffer.

Minpunten
  • Je wisselt opzetstukken met een sleutel.

Veelgestelde vragen over de Bosch PMF 220 CE.

De Bosch PMF 220 CE. weegt 1,1 kg.

De Bosch PMF 220 CE. heeft een vermogen van 220 W.

Bekijk nog meer handgereedschap