1. Bosch
  2. Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu).

Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06016B4000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu).

Gewicht

4,1 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu).

De Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu) is een onmisbaar gereedschap voor klussers en professionele gebruikers. Dankzij de krachtige 18 volt accu motor zaag je laminaat, acryl en aluminium op maat. De zaagprestaties zijn vergelijkbaar met die van een kabelcirkelzaag met een vermogen van 1620 watt. Rechte zaagsnedes tot 52 millimeter diep en in verstek maximaal 32 millimeter mogelijk. Met het 140 millimeter zaagblad zaag je vlak langs de muur. Dit komt door het compacte ontwerp van de machine, waarmee je de kleinste afstand tussen muur en zaagblad van 10 millimeter behaalt. Deze uitvoering van de GKT 18V-52 GC wordt geleverd zonder accu, maar past perfect op een 18 volt accu uit het Bosch Professional 18V System accuplatform. Door een ProCORE 18V accu met een capaciteit van minimaal 5,5 Ah te gebruiken bereik je het maximale vermogen.

Pluspunten
  • Dankzij de stroomvoorziening via een accu hoef je geen rekening te houden met stroomvoorziening op je werkplek. Je zaagt met het compacte ontwerp gemakkelijk langs de muur. In de meegeleverde stapelbare L-Boxx koffer is het gemakkelijk om je cirkelzaag naar verschillende klussen mee te nemen.

Minpunten
  • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu).

De Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu). weegt 4,1 kg.

De Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap