1. Bosch
  2. Bosch Professional GWX 18V-15 C BITURBO (zonder accu).

Bosch Professional GWX 18V-15 C BITURBO (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch Professional GWX 18V-15 C BITURBO (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06019H6400  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch Professional GWX 18V-15 C BITURBO (zonder accu).

Gewicht

2,3 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch Professional GWX 18V-15 C BITURBO (zonder accu).

Met de Bosch Professional GWX 18V-15 C BITURBO (zonder accu) slijp je gemakkelijk en snel metaal. Dankzij het gereedschapsloze slijpschijf wisselsysteem kun je snel en efficiënt werken. Met de vernieuwde BitTurbo Brushless-Technologie snijdt deze haakse slijper tot 50% sneller door het materiaal heen dan zijn voorgangers. Uiteraard is de slijper ook voorzien van KickBack Control en Drop Control, waardoor je volledige controle heb over de bewegingen. De GWS 18V-15 C (zonder accu) heeft een constant toerental, waardoor je elk stuk metaal gecontroleerd en gelijkmatig kunt bewerken. Door de compacte afmetingen en het lage gewicht is deze haakse slijper gemakkelijk te gebruiken. Ook het feit dat de slijper zonder accu wordt geleverd maakt deze haakse slijper extra flexibel. Heb je al een accu van het Bosch Professional 18V systeem accu platform? Dan kun je deze ook gebruiken op deze slijper.

Pluspunten
  • Slijpschijven verwissel je makkelijk en snel zonder gereedschap

    .

    Onder zware belasting blijft het toerental van de slijpmachine constant, waardoor je een gelijkmatig eindresultaat aflevert. De lage trillingswaarden maken het comfortabel om de slijpmachine te gebruiken.

Minpunten
  • Er wordt geen accu meegeleverd, dus deze moet je al thuis hebben liggen of los aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Bosch Professional GWX 18V-15 C BITURBO (zonder accu).

De Bosch Professional GWX 18V-15 C BITURBO (zonder accu). weegt 2,3 kg.

De Bosch Professional GWX 18V-15 C BITURBO (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap