1. Bosch
 2. Bosch PSM 100 A.

Bosch PSM 100 A.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PSM 100 A. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06033B7000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PSM 100 A.

Gewicht

0,9 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch PSM 100 A.

De Bosch PSM 100 A is ongelooflijk compacter dan de meeste andere schuurmuren. Hij ligt perfect in de hand en je kunt precies de juiste druk geven bij het schuren. Het was nog nooit zo gemakkelijk om in elke hoek te schuren, ook bij moeilijk bereikbare plaatsen. Dankzij het microfiltersysteem wordt het stof direct opgezogen in de bijgeleverde box, zodat je stofvrij kunt werken. Daarnaast is het schuurplateau van de PSM 100 A in tweeën verdeeld, zodat je optimaal gebruik kunt maken van het schuurpapier. De deltapunt van het schuurpapier en het schuurplateau maak je gemakkelijk los. Geniet van de precisie en de gemakkelijkheid van de Bosch PSM 100 A.

Pluspunten
 • Deze soort schuurschijf is ideaal voor het schuren van hoeken, randen, kozijnen en trappen dankzij de driehoeksvormige zool

  .

  Met een gewicht van 0,9 kilogram is de schuurmachine zeer licht

  .

  De aan-schakelaar kan vast worden gezet zodat je deze niet steeds hoeft in te drukken.

Minpunten
 • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, aangezien er een variabele snelheidsregeling ontbreekt.

Veelgestelde vragen over de Bosch PSM 100 A.

De Bosch PSM 100 A. weegt 0,9 kg.

De Bosch PSM 100 A. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap