1. Bosch
 2. Bosch PSM 18 LI.

Bosch PSM 18 LI.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PSM 18 LI. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06033A1303  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PSM 18 LI.

Gewicht

1,3 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch PSM 18 LI.

De Bosch PSM 18 LI is een draadloze schuurmachine van 18 Volt die je volledig mobiel maakt. Met een amperage van 2,5 Ah verzekerd deze machine je van de kracht die je nodig hebt voor een soepel en efficiënt schuren. De PSM 18 LI heeft een ergonomische vorm waardoor hij gemakkelijk in elk hoekje kan komen. Het microfiltersysteem zuigt het stof direct in de bijgeleverde microfilterbox, waardoor je stofvrij werkt. Het schuurplateau van de PSM 18 LI is verdeeld in twee delen waardoor je optimaal gebruik maakt van je schuurpapier. Dankzij de klittenbandzool van de machine is het bovendien eenvoudig om de deltapunt en het schuurplateau los te maken. Ook is de machine voorzien van een softgrip waardoor je er comfortabel mee kunt werken. Kortom, de Bosch PSM 18 LI biedt je alles wat je nodig hebt voor een optimaal schuren.

Pluspunten
 • Deze soort schuurmachine is perfect geschikt voor het schuren van hoeken, randen, kozijnen en trappen vanwege de driehoekige zool

  .

  Door het werken op accu kunt u draadloos opereren

  .

  De aan-knop is zo ingesteld dat u deze niet constant in hoeft te drukken.

Minpunten
 • De schuursnelheid blijft altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling is.

Veelgestelde vragen over de Bosch PSM 18 LI.

De Bosch PSM 18 LI. weegt 1,3 kg.

De Bosch PSM 18 LI. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap