1. Bosch
  2. Bosch PSM 18 LI + 2,5 Ah accu (2x).

Bosch PSM 18 LI + 2,5 Ah accu (2x).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PSM 18 LI + 2,5 Ah accu (2x). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 1600A011LD  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PSM 18 LI + 2,5 Ah accu (2x).

Gewicht

1,3 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch PSM 18 LI + 2,5 Ah accu (2x).

De Bosch PSM 18 LI + 2,5 Ah accu (2x) biedt je draadloos schuren met ongekende kracht. Met de twee meegeleverde accu's hoef je nooit meer te wachten op opladen. Geniet van complete bewegingsvrijheid zonder concessies op het gebied van effectiviteit. De PSM 18 LI is ontworpen met een vorm die makkelijk in ieder hoekje past en een microfiltersysteem zorgt ervoor dat stof direct in de microfilterbox wordt opgezogen, zodat je stofvrij kunt werken. Het schuurplateau van de PSM 18 LI is in tweeën gedeeld voor maximaal rendement. Bovendien is het makkelijk om de deltapunt van het schuurpapier en het schuurplateau los te maken. De Bosch PSM 18 LI + 2,5 Ah accu (2x) biedt je draadloos schuren met hoge kracht. Met de twee meegeleverde accu's hoef je nooit meer te wachten op opladen. Geniet van complete bewegingsvrijheid zonder dat je prestaties verliest. Met zijn compacte vorm komt de PSM 18 LI in iedere hoek en het microfiltersysteem zuigt stof direct in de bijgeleverde microfilterbox, voor een minimale stofbelasting. Het schuurplateau is duurzaam ontworpen en verdeeld in twee delen voor een optimaal gebruik van het schuurpapier. Bovendien is het eenvoudig om de deltapunt van het schuurpapier en het schuurpapier los te maken.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde accu's kun je direct aan de slag. De aan-schakelaar kan worden vastgezet zodat je deze niet continu in hoeft te drukken. Dankzij de klittenbandbevestiging kun je razendsnel en gemakkelijk schuurpapier wisselen.

Minpunten
  • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregelaar is.

Veelgestelde vragen over de Bosch PSM 18 LI + 2,5 Ah accu (2x).

De Bosch PSM 18 LI + 2,5 Ah accu (2x). weegt 1,3 kg.

De Bosch PSM 18 LI + 2,5 Ah accu (2x). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap