1. Bosch
  2. Bosch PSM 18 LI (zonder accu).

Bosch PSM 18 LI (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PSM 18 LI (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06033A1301  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PSM 18 LI (zonder accu).

Gewicht

1,3 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch PSM 18 LI (zonder accu).

De Bosch PSM 18 LI (zonder accu) is een draadloze deltaschuurmachine die je vrijheid biedt en grote prestaties levert. Je kunt hem uitrusten met een 18 volt accu (niet meegeleverd), waardoor je altijd op de beste manier kunt schuren. Deze schuurmachine is ontworpen met een klittenbandzool, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot moeilijk bereikbare plekken, en met een microfiltersysteem dat stof direct in een microfilterbox zuigt. Het schuurplateau is verdeeld in twee delen, wat het zo efficiënt mogelijk maakt om schuurpapier te gebruiken. De Bosch PSM 18 LI heeft ook een ergonomisch ontwerp, waardoor de schuurmachine eenvoudig in je hand ligt en je gemakkelijk kracht kunt uitoefenen. De handgreep heeft een rubberen coating, waardoor het comfortabel aanvoelt en je de schuurmachine goed in de hand kunt houden. Bovendien kun je de deltapunt van het schuurpapier en het schuurplateau eenvoudig losmaken, waardoor je veel flexibiliteit krijgt tijdens het werken. Met de Bosch PSM 18 LI kun je dus werken met precisie en flexibiliteit, waardoor je een perfecte afwerking krijgt.

Pluspunten
  • Dankzij de werking op accu kun je helemaal zonder kabels te werk gaan. De aan-schakelaar kan worden vastgezet zodat je deze niet voortdurend hoeft in te drukken. Schuurpapier kan razendsnel en gemakkelijk worden verwisseld dankzij de klittenbandbevestiging.

Minpunten
  • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling aanwezig is.

Veelgestelde vragen over de Bosch PSM 18 LI (zonder accu).

De Bosch PSM 18 LI (zonder accu). weegt 1,3 kg.

De Bosch PSM 18 LI (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap