1. Bosch
  2. Bosch PSM 200 AES.

Bosch PSM 200 AES.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PSM 200 AES. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06033B6000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PSM 200 AES.

Gewicht

1,4 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch PSM 200 AES.

De Bosch PSM 200 AES is een compacte en krachtige multischuurmachine. Deze machine heeft een vermogen van 200 watt en is voorzien van een vlakschuurzool voor een soepele manoeuvreerbaarheid. Met de traploos regelbare toerentalinstelling kun je op elk materiaal afgestemd werken. De stofbox vangt de meeste stofdeeltjes op en het is ook gemakkelijk om te wisselen van schuurpapier, dankzij de klittenbandzool. Het compacte ontwerp van de Bosch PSM 200 AES maakt het gemakkelijk om de machine te gebruiken in kleine ruimtes. De machine is licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt dragen naar verschillende plekken. Bovendien is de PSM 200 AES voorzien van een ergonomisch handvat, zodat je comfortabel kunt werken. De machine heeft een lange levensduur en is daardoor geschikt voor intensief gebruik.

Pluspunten
  • Met de verwisselbare zolen kun je de multischuurmachine gebruiken voor alle soorten oppervlakken. Met de variabele snelheidsregeling heb je de controle over de schuursnelheid. De aan-schakelaar is vast te zetten zodat je niet continu hoeft in te drukken.

Minpunten
  • Je krijgt er slechts 2 schuurpapiertjes bij.

Veelgestelde vragen over de Bosch PSM 200 AES.

De Bosch PSM 200 AES. weegt 1,4 kg.

De Bosch PSM 200 AES. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap