1. Bosch
  2. Bosch PSM 200 AES SystemBox.

Bosch PSM 200 AES SystemBox.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PSM 200 AES SystemBox. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06033B6002  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PSM 200 AES SystemBox.

Gewicht

1,4 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch PSM 200 AES SystemBox.

Met de Bosch PSM 200 AES SystemBox heb je het ultieme schuurwerktuig. Deze veelzijdige 200-watt multischuurmachine is uitgerust met een verscheidenheid aan praktische accessoires en bovendien past de hele set mooi in de stapelbare SystemBox. Je zult versteld staan van het compacte ontwerp van de PSM 200 AES, dat je bij een deltaschuurmachine verwacht, terwijl deze multischuurmachine ook zo soepel manoeuvreert en fijn in de hand ligt. Met de traploos regelbare toerentalinstelling kan je de kozijnen, traptreden of andere oppervlakken tegelijkertijd op de juiste snelheid bewerken. Je wisselt bovendien gemakkelijk en snel van schuurpapier dankzij de klittenbandzool. Ook heeft deze schuurmachine een optimaal gebalanceerd design, waardoor hij gemakkelijk te bedienen is en gemakkelijk in de hand ligt. Bovendien is de PSM 200 AES ook voorzien van een geïntegreerde stofafzuiging, waardoor je altijd kunt genieten van een schone werkomgeving.

Pluspunten
  • Met de uitwisselbare zolen kun je de multischuurmachine gebruiken voor alle soorten oppervlakken. Met behulp van de variabele snelheidsregeling houd je zelf de controle over de schuursnelheid. De aan-knop kan worden vastgezet zodat je deze niet constant hoeft in te drukken.

Minpunten
  • Bij zware belasting kan het toerental afnemen, waardoor je minder gelijkmatig schuurt

    .

    Als gevolg hiervan kan je een ongelijkmatige schuur krijgen.

Veelgestelde vragen over de Bosch PSM 200 AES SystemBox.

De Bosch PSM 200 AES SystemBox. weegt 1,4 kg.

De Bosch PSM 200 AES SystemBox. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap