1. Bosch
  2. Bosch PSS 300 AE.

Bosch PSS 300 AE.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PSS 300 AE. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 603340300  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PSS 300 AE.

Gewicht

1,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch PSS 300 AE.

De Bosch PSS 300 AE is een sterke vlakschuurmachine met een vermogen van 300 watt. Hierdoor maakt deze machine maximaal 28.000 schuurbewegingen per minuut. De PSS 300 AE heeft een klem- en klittenbandbevestiging, waardoor je op een eenvoudige manier verschillende schuurpapiersoorten kunt gebruiken. Daarnaast heeft deze vlakschuurmachine een ingebouwd filtersysteem, waardoor stofdeeltjes niet vrijkomen tijdens het schuren. In de bijgeleverde microfilterstofbox wordt het stof opgevangen. Bij de Bosch PSS 300 AE krijg je ook een ergonomisch ontworpen handgreep, waardoor je comfortabel en efficiënt kunt schuren. Met de variabele snelheidsinstelling kun je de schuurbewegingen aanpassen aan de ondergrond en het schuurpapier. De PSS 300 AE is daarnaast uitgerust met een kabelspanninghulp, waardoor je de kabel op eenvoudige manier kunt oprollen. Kortom, de Bosch PSS 300 AE is de perfecte vlakschuurmachine voor klussers die kracht en flexibiliteit zoeken.

Pluspunten
  • Je kunt zelf kiezen of je het schuurpapier bevestigt door middel van klittenband of met een klem. De aan-schakelaar is zo vast te zetten dat je deze niet continu in hoeft te drukken. In de meegeleverde koffer kun je de schuurmachine na gebruik weer netjes opbergen.

Minpunten
  • Na een tijdje zul je het langdurige schuren in je armen voelen, door de hoge trillingswaarde van 10 m/s.

Veelgestelde vragen over de Bosch PSS 300 AE.

De Bosch PSS 300 AE. weegt 1,8 kg.

De Bosch PSS 300 AE. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap