1. Bosch
 2. Bosch PST 1000 PEL.

Bosch PST 1000 PEL.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PST 1000 PEL. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06033A0300  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PST 1000 PEL.

Gewicht

2,3 kg

Vermogen

650 W

Omschrijving van de Bosch PST 1000 PEL.

Met de Bosch PST 1000 PEL wordt het serieus zagen. De 650 watt decoupeerzaag is krachtig genoeg om sneden tot 100 millimeter in hout te maken. Dit maakt de machine geschikt voor meer dan alleen meer laminaat, plinten of plaatmateriaal op maat zagen. De blaasfunctie zorgt ervoor dat er een goed zicht is op de zaaglijn. Bovendien kan de voetplaat met één hand ingesteld worden tot een maximum van 45 graden, waardoor in verstek gezaagd kan worden. Het Bosch-SDS staat ook bekend om de veiligheid en de snelheid waarmee de zaagbladen kunnen worden gewisseld zonder dat er gebruik gemaakt hoeft te worden van hulpgereedschap. Daarnaast is de machine erg compact, wat het transport en opslag ervan vereenvoudigt. Bovendien is de PST 1000 PEL uitgerust met een softgrip-handgreep, die voor meer comfort en stabiliteit zorgt tijdens het werken.

Pluspunten
 • Dankzij de blaasfunctie blijft de zaaglijn schoon, zodat je zicht tijdens het zagen niet belemmerd wordt.= Dankzij de blaasfunctie blijft de zaaglijn schoon, zodat je zicht tijdens het zagen onbelemmerd is. Er worden 6 zaagbladen meegeleverd, dus je kunt meteen aan de slag

  .

  = Er worden 6 zaagbladen meegeleverd, dus je kunt direct aan de slag

  .

  De ingebouwde verlichting biedt je goed zicht op het werkstuk

  .

  = De ingebouwde verlichting biedt je een goed zicht op het werkstuk.

Minpunten
 • Constante elektronica ontbreekt waardoor het toerental bij zware zaagklussen kan afnemen.

Veelgestelde vragen over de Bosch PST 1000 PEL.

De Bosch PST 1000 PEL. weegt 2,3 kg.

De Bosch PST 1000 PEL. heeft een vermogen van 650 W.

Bekijk nog meer handgereedschap