1. Bosch
 2. Bosch PST 700 E.

Bosch PST 700 E.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PST 700 E. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06033A0000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PST 700 E.

Gewicht

1,7 kg

Vermogen

500 W

Omschrijving van de Bosch PST 700 E.

De Bosch PST 700 E is een decoupeerzaag die een perfecte combinatie biedt van prestaties en gebruiksgemak. Met slechts 500 watt vermogen kan de zaag al planken tot 70 millimeter dikte zagen. De verstelbare blaasfunctie zorgt ervoor dat de zaaglijnen goed zichtbaar blijven, zodat u precies uw projecten kunt afwerken. Met het SDS-systeem kunnen de zaagbladen zeer gemakkelijk en snel zonder gereedschap gewisseld worden. Daarnaast is de Bosch PST 700 E uitgerust met trillingsreductie, waardoor de zaag met veel comfort en precisie gebruikt kan worden. De compacte vormen en het lichte gewicht maken de PST 700 E ook perfect voor transport, zodat u overal waar u werkt, kunt genieten van de voordelen van deze decoupeerzaag. Of u nu een aantal planken aan het verwerken bent voor uw thuisproject of de zaag gebruikt in een professionele werkomgeving, de Bosch PST 700 E biedt u het beste van het beste.

Pluspunten
 • Dankzij de blaasfunctie blijft de zaaglijn schoon, zodat je zicht tijdens het zagen niet belemmerd wordt

  .

  Dankzij de variabele snelheid stem je de zaagsnelheid perfect af op verschillende materialen

  .

  De decoupeerzaag wordt geleverd in een handige koffer. Dankzij de blaasfunctie blijft de zaaglijn schoon, zodat je zicht tijdens het zagen niet belemmerd wordt

  .

  Dankzij de variabele snelheid stem je de zaagsnelheid perfect af op verschillende materialen

  .

  De decoupeerzaag wordt geleverd in een handige koffer.

Minpunten
 • Er wordt maar 1 zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch PST 700 E.

De Bosch PST 700 E. weegt 1,7 kg.

De Bosch PST 700 E. heeft een vermogen van 500 W.

Bekijk nog meer handgereedschap