1. Bosch
  2. Bosch PST 800 PEL.

Bosch PST 800 PEL.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PST 800 PEL. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06033A0100  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PST 800 PEL.

Gewicht

2 kg

Vermogen

530 W

Omschrijving van de Bosch PST 800 PEL.

Je zaagt met de Bosch PST 800 PEL decoupeerzaag door planken van maximaal 80 millimeter dik. De maximale zaagdiepte in metaal bedraagt 5 millimeter. Met de pendelfunctie zaag je met minimale trillingen snel door planken heen. Je kunt langdurig klussen zonder vermoeidheid in je armen, want de decoupeerzaag weegt slechts 2 kilogram. Het zaaglijnvizier maakt het volgen van de zaaglijn een peulenschil. Daarnaast voorkom je onregelmatigheden in je zaagsnede door de anti-spliterstrip. In het zaagbladdepot kun je maximaal 6 zaagbladen opbergen zodat je ze snel en zonder extra gereedschap kunt verwisselen. Met de Bosch PST 800 PEL decoupeerzaag zaag je met precisie. Je hebt een minimale trilling in je armen en het volgen van de zaaglijn gaat moeiteloos. Met de anti-spliterstrip voorkom je onregelmatigheden in je zaagsnede. Je kunt tot 6 zaagbladen opslaan in het zaagbladdepot en deze snel en zonder extra gereedschap verwisselen. De decoupeerzaag is licht van gewicht en je kunt er geruime tijd mee klussen zonder vermoeidheid.

Pluspunten
  • Dankzij de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect aanpassen aan verschillende materialen. Het anti-splinterhulpstuk voorkomt splinteren tijdens het fijnere zaagwerk. Zaagbladen kunnen snel en gemakkelijk worden gewisseld zonder gereedschap.

Minpunten
  • Er ontbreekt een blaasfunctie waardoor het zaagsel niet wordt verwijderd en hierdoor vermindert het zicht op de zaaglijn.

Veelgestelde vragen over de Bosch PST 800 PEL.

De Bosch PST 800 PEL. weegt 2 kg.

De Bosch PST 800 PEL. heeft een vermogen van 530 W.

Bekijk nog meer handgereedschap