1. Bosch
  2. Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x).

Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 1600A02625  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x).

Gewicht

1,4 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x).

Met de Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x) heb je een eenvoudige oplossing voor al je klusjes. De 18 volt accuboorhamer is voorzien van een krachtige slagkracht van 0,6 joule, waarmee zowel in hout als beton geboord kan worden. Bovendien is hij uitgerust met een snelspanboorhouder, waardoor je in een handomdraai de bits en houtboren kunt verwisselen. Hierdoor ben je altijd voorzien van de juiste gereedschappen. Daarnaast is de Bosch Uneo Maxx boorhamer voorzien van een praktische led-verlichting, wat het werken in donkere omgevingen een stuk eenvoudiger maakt. De boorhamer heeft een ergonomisch design en een gewicht van slechts 1,4 kilogram, waardoor je lange tijd comfortabel kunt werken. De boorhamer is geschikt voor de Bosch POWER FOR ALL 18 volt accu's. Zo heb je altijd een krachtige boorhamer bij de hand.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde 2,5 Ah accu kun je meteen aan de slag. Dankzij de gebouwde werklamp heb je ook op donkere plaatsen goed zicht. De machine heeft een Bosch POWER FOR ALL accu platform, zodat je één accu hebt voor al je Bosch elektrisch gereedschap.

Minpunten
  • Met een boordiameter tot maximaal 10 millimeter in beton, is het niet de meest krachtige boormachine in zijn categorie.

Veelgestelde vragen over de Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x).

De Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x). weegt 1,4 kg.

De Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap