1. Bosch
  2. Bosch Universal Hedgecut 60.

Bosch Universal Hedgecut 60.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch Universal Hedgecut 60. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06008C0703  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch Universal Hedgecut 60.

Gewicht

3,6 kg

Vermogen

480 W

Omschrijving van de Bosch Universal Hedgecut 60.

De Bosch Universal Hedgecut 60 is ideaal voor het snoeien van middelhoge heggen met een takdikte van maximaal 30 millimeter. De machine is geschikt voor het knippen van laurier-, taxus-, hulst-, haagbeuken- en haagconiferen heggen. De slipkoppeling met draaimoment maakt het makkelijk om door de dikkere takken te snijden zonder beschadiging van de motor. Bovendien is deze heggenschaar uitgerust met een ProSilence geluiddempende kap, waardoor hij minder geluid maakt dan andere heggenscharen van Bosch. Hoewel hij op elektriciteit werkt, geniet je van een continue stroomvoorziening zonder pauzes, waardoor je vlot aan één stuk door kunt werken. Daarnaast beschikt de Bosch Universal Hedgecut 60 over een ergonomische handgreep met een comfortabele grip, zodat je de machine gemakkelijk kunt bedienen. Ook heeft de machine een dubbelzijdige afdekkap, waardoor de messen makkelijk schoon te maken zijn. Bovendien is de messenslijper inbegrepen voor het scherp houden van de messen. Dankzij het lichtmetalen lichaam is de heggenschaar gemakkelijk te transporteren.

Pluspunten
  • Met het lange zwaard van 60 centimeter snoei je in één beweging grote stukken van je heg. Je kunt ook de dikkere takken snoeien tot 30 millimeter dikte. Met de elektrische aandrijving geniet je van een konstante stroomvoorziening.

Minpunten
  • Het handvat is niet draaibaar, waardoor je meer inspanning moet leveren om de moeilijke plekken te snoeien.

Veelgestelde vragen over de Bosch Universal Hedgecut 60.

De Bosch Universal Hedgecut 60. weegt 3,6 kg.

De Bosch Universal Hedgecut 60. heeft een vermogen van 480 W.

Bekijk nog meer handgereedschap