1. Bosch
  2. Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu).

Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06033E3100  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu).

Gewicht

0,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu).

Met de Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu) kun je moeiteloos kleine en grote oppervlakken schuren. Dit is mogelijk dankzij de strijkijzervormige en rechthoekige schuurzool, die eenvoudig te wisselen is met het SDS systeem. Daarnaast zorgt de Microfilter stofbak ervoor dat er geen stof rondslingert, waardoor je werkplek altijd netjes blijft. Ook het vervangen van je schuurpapier gaat gemakkelijk en snel dankzij het klittenbandsysteem. Deze schuurmachine werkt op een Bosch POWER FOR ALL 18V accu (niet meegeleverd). Heb je al elektrisch gereedschap van Bosch met een accu van dit accuplatform in huis? Dan kun je de accu ook gebruiken op deze Universal Sander 18V-10. Met de Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu) ben je altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Je kunt hiermee namelijk zowel kleine als grote oppervlakken schuren. Je wisselt de schuurzool snel en eenvoudig met het SDS-systeem. Daarnaast blijft je werkplek schoon en netjes dankzij de Microfilter stofbak. Ook het vervangen van je schuurpapier gaat gemakkelijk en snel via het klittenbandsysteem. Deze schuurmachine werkt op een Bosch POWER FOR ALL 18V accu (niet meegeleverd). Als je al elektrisch gereedschap van Bosch met een accu van dit accuplatform hebt, dan kun je de accu ook gebruiken op deze Universal Sander 18V-10. Zorg dus voor een optimaal resultaat met deze krachtige en veelzijdige schuurmachine.

Pluspunten
  • Met de verwisselbare zolen kun je de multischuurmachine gebruiken voor allerlei verschillende oppervlakken. Schuurpapier wissel je razendsnel en gemakkelijk dankzij de klittenbandsluiting. Je behoudt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling.

Minpunten
  • Bij zware belasting kan het toerental afnemen, waardoor je minder gelijkmatig schuurt

    .

    Bij zware belasting kan het toerental afnemen, waardoor je minder gelijkmatig schuurt.

Veelgestelde vragen over de Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu).

De Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu). weegt 0,8 kg.

De Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap