1. Bosch
  2. Bosch UniversalAquatak 135.

Bosch UniversalAquatak 135.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch UniversalAquatak 135. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06008A7C00  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch UniversalAquatak 135.

Gewicht

5 kg

Vermogen

1900 W

Omschrijving van de Bosch UniversalAquatak 135.

De Bosch UniversalAquatak 135 is een multifunctionele hogedrukreiniger die voorzien is van een krachtige motor met een vermogen van 1.350 watt. Met deze hogedrukreiniger verwijder je gemakkelijk al het vuil en algen van tuinmeubelen, poorten en fietsen. Maar hij is ook handig voor het schoonmaken van je auto of motorfiets. Met het meegeleverde 3-in-1 mondstuk stel je gemakkelijk de juiste straal in. Dankzij de regelbare waterdruk kun je de straal aanpassen aan het oppervlak dat je wilt reinigen. Zo voorkom je beschadigingen aan het oppervlak. De handgreep is inschuifbaar waardoor de hogedrukreiniger minder ruimte inneemt bij het opbergen en gemakkelijk te verplaatsen is. Let op: er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Hiervoor heb je een tuinslang met een diameter van 12,7 millimeter (1/2") nodig. Met de Bosch UniversalAquatak 135 heb je altijd een sterk schoonmaakmiddel in huis!

Pluspunten
  • Je krijgt een vuilfrees voor een extra krachtige waterstraal en een waterfilter die vuil uit het water haalt standaard meegeleverd met de regelbare waterdruk om de waterdruk goed op de reinigingsklus af te stellen

    .

    Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder terrasreiniger, rioolslang en wasborstel.

Veelgestelde vragen over de Bosch UniversalAquatak 135.

De Bosch UniversalAquatak 135. weegt 5 kg.

De Bosch UniversalAquatak 135. heeft een vermogen van 1900 W.

Bekijk nog meer handgereedschap