1. Bosch
  2. Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home.

Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch F016800611  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home.

Gewicht

5 kg

Vermogen

1900 W

Omschrijving van de Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home.

De Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home is een geweldige hogedrukreiniger voor thuisgebruik. Met deze hogedrukreiniger kun je niet alleen je auto, motorfiets, terras en tuinmeubelen schoonmaken, maar ook hardnekkig vuil verwijderen. Het 3-in-1 mondstuk zorgt ervoor dat je altijd de juiste straal krijgt voor je klus. Daarnaast is het waterdruk regelbaar, waardoor je je klus grondig reinigt zonder schade aan te richten. De handgreep is inschuifbaar, waardoor je de hogedrukreiniger gemakkelijk verplaatst en opbergt. Met deze hogedrukreiniger kun je dus eenvoudig je motorfiets, auto, terras en tuinmeubelen schoonmaken. Vergeet niet om een tuinslang met een diameter van 12,7 millimeter (1/2") aan te schaffen. Met de Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home krijg je dus meer dan alleen een hogedrukreiniger. Je krijgt ook een terrasreiniger, wasborstel en 3-in-1 mondstuk meegeleverd. Hierdoor kun je je terras, tuinmeubelen en auto schoonmaken met de juiste straal. De waterdruk is regelbaar, zodat je de straal precies op je klus af kunt stellen. De handgreep is inschuifbaar, wat zorgt voor een makkelijk verplaatsen en opbergen. Met deze hogedrukreiniger kun je dus al je buitenonderhoud grondig en makkelijk doen. Vergeet niet om een tuinslang van 12,7 millimeter (1/2") aan te schaffen.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je een 3-in-1-spuitlans, schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter, terrasreiniger, wasborstel en spuitmond meegeleverd. De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus kunt afstellen. Het automatische start-/stopsysteem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Er wordt geen tuin- of rioolslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home.

De Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home. weegt 5 kg.

De Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home. heeft een vermogen van 1900 W.

Bekijk nog meer handgereedschap