1. Bosch
  2. Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu).

Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06039D7000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu).

Gewicht

1,3 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu).

De Bosch UniversalDrill 18V-60 is een krachtige schroefboormachine met een toerental van 60 Nm en een maximale koppel van 60 Nm. Hierdoor is hij perfect geschikt voor zwaardere boor- en schroefklussen. Het boorgat in hout kan hierdoor maar liefst 35 millimeter groot worden, wat 5 millimeter meer is dan de EasyDrill. Je kunt er ook mee boren in metaal en kunststof. Daarnaast is de UniversalDrill voorzien van een geïntegreerde ledverlichting voor extra zicht op je werk. Zo heb je ook in donkere ruimtes altijd een goed overzicht. Met deze krachtige en betrouwbare schroefboormachine maak je verschillende projecten eenvoudig en met precisie.

Pluspunten
  • Je kunt gaten boren van maximaal 35 millimeter in hout, wat meer dan genoeg is voor bijna alle klussen in en om het huis. Dankzij de ingebouwde werklamp heb je ook in donkere plekken een goed zicht op je schroef- en boorwerk. Je kunt de boormachine ook gebruiken voor zwaar schroefwerk van dikke of vastgezette schroeven, dankzij het hoge maximale vermogen van 60 Nm.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

    .

    De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over de Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu).

De Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu). weegt 1,3 kg.

De Bosch UniversalDrill 18V-60 (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap