1. Bosch
  2. Bosch UniversalHedgePole 18.

Bosch UniversalHedgePole 18.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch UniversalHedgePole 18. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06008B3000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch UniversalHedgePole 18.

Gewicht

5,3 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch UniversalHedgePole 18.

De Bosch UniversalHedgePole 18 is een krachtige heggenschaar, die je draadloos gebruikt. Met de 18V Bosch Power For All accu, die meegeleverd wordt, snoei je in een handomdraai je heg. Hierbij heb je de keuze uit een telescopische steel van 2 tot 2,6 meter. Het zwaard is 43 centimeter lang en kan takken tot 16 millimeter dikte snoeien. Voor extra precisie en comfort is de kop van de Bosch UniversalHedgePole 18 135 graden draaibaar. Hiermee kun je gemakkelijk snoeien onder diverse hoeken, zonder dat je zelf moeilijk moet gaan staan. Met de Bosch UniversalHedgePole 18 verandert het snoeien van je heg in een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • Het antiblokkeersysteem zorgt ervoor dat je zonder onderbrekingen kunt snoeien. Je kunt de meegeleverde Bosch Power For All 18V accu ook gebruiken voor ander accu gereedschap met hetzelfde accu platform. De heggenschaar is voorzien van een telescopische steel, zodat je vanaf de grond grote hoogtes kunt bereiken.

Minpunten
  • Als de accu leeg is, moet je wachten totdat hij weer is opgeladen.

Veelgestelde vragen over de Bosch UniversalHedgePole 18.

De Bosch UniversalHedgePole 18. weegt 5,3 kg.

De Bosch UniversalHedgePole 18. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap