1. Bosch
 2. Bosch UniversalImpact 18V-60.

Bosch UniversalImpact 18V-60.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch UniversalImpact 18V-60. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06039D7102  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch UniversalImpact 18V-60.

Gewicht

1,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch UniversalImpact 18V-60.

De Bosch UniversalImpact 18V-60 is een krachtige klopboormachine die je de meest voorkomende boor- en schroefklussen laat uitvoeren in hout, steen, metaal en tegels. Met een maximale koppel van 60 Nm is deze machine krachtiger dan de EasyImpact. Je krijgt de machine geleverd met een oplader en 2 accu's van 18 volt, waarmee je direct aan de slag kunt. Bovendien heeft de machine een ledverlichting, waardoor je ook in donkere ruimtes overzicht houdt. Door de accu's te gebruiken in het Bosch Power For All accu platform, kun je deze ook gebruiken voor ander gereedschap. Met de Bosch UniversalImpact 18V-60 haal je dus een krachtige, veelzijdige boormachine met toebehoren in huis. Dankzij de hoge koppel en het meegeleverde accu platform ben je optimaal voorbereid op je klussen. Zowel in onverlicht als verlicht terrein, klaar voor al je boor- en schroefklussen. Inclusief 2 jaar garantie.

Pluspunten
 • Gebruik de machine ook voor licht boorwerk in tegels en steen door de klopfunctie aan te zetten

  .

  Met een boorcapaciteit tot maximaal 35 millimeter in hout kan je hem gebruiken voor gemiddelde tot zware boorklussen

  .

  De hoge maximale koppel van 60 Nm maakt de schroefboormachine geschikt voor zware schroefklussen, zoals het losdraaien van verroeste schroeven.

Minpunten
 • Met een accucapaciteit van 2 Ah is de accu snel leeg bij intensief werken.

Veelgestelde vragen over de Bosch UniversalImpact 18V-60.

De Bosch UniversalImpact 18V-60. weegt 1,5 kg.

De Bosch UniversalImpact 18V-60. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap