1. Bosch
  2. Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu).

Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 603011100  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu).

Gewicht

1,6 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu).

De Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu) is een decoupeerzaag die veelzijdige zaagklussen mogelijk maakt. Zo kun je tot 100 millimeter in hout en tot 8 millimeter in metaal zagen. Met het meegeleverde CutControl en antisplinterstrip hou je het werkstuk kaarsrecht en krijg je geen splintervorming aan de bovenkant. Met een gewicht van slechts 1,6 kilogram is het apparaat ook geschikt voor beginners. Stofvrij werken? Ook dat is mogelijk dankzij de geïntegreerde blaasfunctie. Je blaast stof weg tijdens het zagen, waardoor je altijd overzicht houdt op je werkplek. Zo werk je erg nauwkeurig. De Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu) is een uitstekende keuze voor zowel professionele als particuliere doeleinden. De zaag is erg licht van gewicht, waardoor hij makkelijk te hanteren is. Hij heeft ook veel kracht, waardoor je zelfs zware zaagklussen aankunt. De geïntegreerde blaasfunctie zorgt ervoor dat je stofvrij kunt werken, waardoor je altijd nauwkeurig kunt zagen. Met de CutControl en de antisplinterstrip garandeer je daarnaast een perfect resultaat. Kortom, de Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu) is een uitstekende keuze voor veelzijdige zaagklussen.

Pluspunten
  • Dankzij de variabele snelheid kan je de zaagsnelheid optimaal afstemmen op verschillende materialen. Je hebt volledige draadloze vrijheid dankzij de werking op accu. Zaagbladen wissel je snel en eenvoudig zonder gereedschap.

Minpunten
  • Constantelektronika ontbreekt, waardoor het toerental bij zware zaagklussen kan afnemen.

Veelgestelde vragen over de Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu).

De Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu). weegt 1,6 kg.

De Bosch UniversalSaw 18V-100 (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap