1. DeWalt
 2. DeWalt DCD708D3T-QW.

DeWalt DCD708D3T-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCD708D3T-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCD708D3T-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCD708D3T-QW.

Gewicht

1,1 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCD708D3T-QW.

Met de DeWalt DCD708D3T-QW kun je gaten tot 30 millimeter boren in zowel zacht als hard hout. Deze krachtige accu schroefboormachine wordt geleverd met 3 18 volt 2,0 Ah accu's. Zo hoef je nooit meer te wachten op een oplaadbeurt en kun je de hele dag doorwerken. Bovendien is de boormachine met zijn 1,1 kilogram (zonder accu) zo licht dat je zelfs boven je hoofd kunt boren zonder dat je armen verzuren. De DeWalt DCD708D3T-QW is niet alleen geschikt voor boren. Ook schroeven in harde materialen zoals beton en steen is geen probleem door de maximale koppel van 65 newtonmeter. Ook de veiligheid is gewaarborgd: de boormachine is uitgerust met een veiligheidskoppeling. Wanneer je klaar bent met klussen, berg je de boormachine en 3 accu's netjes op in de meegeleverde stapelbare TSTAK koffer. Zo heb je altijd je eigen professionele boor- en schroefset bij de hand.

Pluspunten
 • Met een gewicht van slechts 1,1 kilogram is het makkelijk om langere perioden aan het klussen te blijven

  .

  Door de hoge maximale koppel van 65 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk

  .

  Je kunt de meegeleverde DeWalt XR accu ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCD708D3T-QW.

De DeWalt DCD708D3T-QW. weegt 1,1 kg.

De DeWalt DCD708D3T-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap