1. DeWalt
  2. DeWalt DCD709M2T-QW.

DeWalt DCD709M2T-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCD709M2T-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCD709M2T-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCD709M2T-QW.

Gewicht

1,2 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCD709M2T-QW.

De DCD709M2T-QW boormachine van DeWalt is sterk en betrouwbaar. Het heeft een koppel van 65 Nm en is daarom geschikt voor zwaardere klussen. Je boort tot 30 millimeter in hout, 13 millimeter in steen en 13 millimeter in metaal. Deze boormachine is voorzien van een zelfvergrendelende boorkop, waardoor je precies en secuur kunt werken. De boor is ook licht van gewicht en heeft een comfortabele antislipgreep. Bovendien krijg je bij de DeWalt DCD709M2T-QW ook 2 accu's, een oplader en een opbergkoffer. De accu's zijn onderdeel van het DeWalt 18V XR accu platform, waardoor je de accu's ook kunt gebruiken voor ander DeWalt gereedschap. Bovendien heeft de boormachine ook een ingebouwde verlichting, waardoor je ook bij weinig licht genoeg zicht hebt op je werkstuk. Kortom, de DeWalt DCD709M2T-QW is de perfecte klopboormachine voor zowel de amateur als de professionele klusser.

Pluspunten
  • Dankzij de accucapaciteit van 4 Ah kun je extra lang aan de slag met 1 volle accu

    .

    Je kunt de meegeleverde accu's ook gebruiken op andere elektrische gereedschappen binnen het 18V XR-accuplatform. Door de hoge maximale koppel van 65 Nm is deze machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk.

Minpunten
  • Er worden geen bits of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCD709M2T-QW.

De DeWalt DCD709M2T-QW. weegt 1,2 kg.

De DeWalt DCD709M2T-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap