1. DeWalt
 2. DeWalt DCD777L2T-QW.

DeWalt DCD777L2T-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCD777L2T-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCD777L2T-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCD777L2T-QW.

Gewicht

1,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCD777L2T-QW.

De DCD777L2T-QW van DeWalt is een krachtige boormachine die perfect is voor precisiewerk. De boor heeft een slagkracht van 30 millimeter in hout, voor het maken van gaten in hardhout of multiplex. Met 65 newtonmeter koppel heb je meer dan genoeg kracht voor zwaar schroefwerk. De boormachine heeft een automatisch toerental, waardoor je de snelheid kunt aanpassen aan je klus. De accu's van 3,0 Ah zorgen ervoor dat je de boormachine zonder stroomaansluiting kunt gebruiken en zijn bovendien snel weer oplaadbaar. Ook wordt er een TSTAK koffer meegeleverd, waarmee je de boormachine, oplader en accu's netjes en stapelbaar kunt opbergen. Met de DeWalt DCD777L2T-QW heb je een krachtige en compacte boormachine in handen die bijna elke klus aankan.

Pluspunten
 • Met de hoge maximale koppel van 65 Nm kunt u zware schroefklussen uitvoeren, zoals het losdraaien van verroeste schroeven

  .

  Dankzij de accucapaciteit van 3 Ah kunt u extra lang doorwerken met één volledig opgeladen accu

  .

  U kunt de meegeleverde 2 accu's ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en hetzelfde accu platform.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee boren in tegels of baksteen.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCD777L2T-QW.

De DeWalt DCD777L2T-QW. weegt 1,5 kg.

De DeWalt DCD777L2T-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap