1. DeWalt
  2. DeWalt DCD777S2T-QW.

DeWalt DCD777S2T-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCD777S2T-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCD777S2T-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCD777S2T-QW.

Gewicht

1,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCD777S2T-QW.

Met de DeWalt DCD777S2T-QW heb je een compacte en krachtige boormachine voor klusjes in huis. Deze schroefboormachine heeft een koppel van 65 newtonmeter dat je in lastige hoeken boort of schroeft. Je kunt gaten van maximaal 30 millimeter boren in hout. Door het lichte gewicht van 1,5 kilogram kun je moeiteloos klussen, zelfs bij zwaar schroefwerk. Bij de boormachine worden twee DeWalt XR 18 volt accu's en een oplader meegeleverd, zodat je altijd klaar bent voor je klus. De bits zijn eenvoudig met één hand te wisselen. Met het automatische toerental past de boormachine zich aan jouw klus aan, waardoor je optimale controle hebt. Na gebruik kun je de boormachine netjes opbergen in de meegeleverde stapelbare TSTAK koffer.

Pluspunten
  • Je kunt de meegeleverde DeWalt XR accu ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform. Dankzij de hoge maximale koppel van 65 Nm is de machine uitstekend geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk. Met een gewicht van slechts 1,5 kilogram is het langdurig klussen zeer goed vol te houden.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of bakstenen boren.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCD777S2T-QW.

De DeWalt DCD777S2T-QW. weegt 1,5 kg.

De DeWalt DCD777S2T-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap