1. DeWalt
  2. DeWalt DCD791D2-QW.

DeWalt DCD791D2-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCD791D2-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCD791D2-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCD791D2-QW.

Gewicht

1,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCD791D2-QW.

De DeWalt DCD791D2-QW is een zeer krachtige boormachine die je gemakkelijk kunt bedienen. Met 15 verschillende koppelstanden kun je elke schroef met de juiste kracht vastdraaien. Voor gaten in hout kun je gaten tot 40 millimeter boren. Je hebt de controle over de snelheid waarmee je boort, wat het klussen een stuk gemakkelijker maakt. Bovendien weegt de DCD791D2 slechts 1,5 kilogram, waardoor je het apparaat makkelijk kunt meenemen. De twee meegeleverde accu's zijn ook geschikt voor andere elektrische gereedschappen van DeWalt met hetzelfde accu platform. Een ander voordeel is de led verlichting die het werkgebied verlicht en de stevige koffer waarmee je de machine gemakkelijk opbergt. Kortom, een uitstekend apparaat voor klussers die op zoek zijn naar een krachtige, eenvoudig te bedienen boormachine.

Pluspunten
  • Met een boorcapaciteit tot maximaal 40 millimeter in hout is het geschikt om grote boorgaten te maken. De meegeleverde DeWalt XR-accu kan ook worden gebruikt op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en hetzelfde accu platform.Met een maximale koppel van 70 Nm is de machine geschikt voor intensief en zwaar schroefwerk.

Minpunten
  • Er worden geen bits of schroeven meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCD791D2-QW.

De DeWalt DCD791D2-QW. weegt 1,5 kg.

De DeWalt DCD791D2-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap