1. DeWalt
 2. DeWalt DCD791P2-QW.

DeWalt DCD791P2-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCD791P2-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCD791P2-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCD791P2-QW.

Gewicht

1,7 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCD791P2-QW.

De DeWalt DCD791P2-QW accuboormachine is een zeer krachtige boor met een maximaal koppel van 70 Nm. Het is een 18 volt boor met een 5,0 Ah accu die wordt geleverd met een extra accu. Hierdoor kun je urenlang doorwerken zonder dat je hoeft te wachten op het herladen van de batterij. Het boort gaten tot 40 millimeter diep in hout en 13 millimeter in metaal. Omdat het zo licht is, is het een uitstekende optie voor langere werkperioden. Dit is een duurzaam en veelzijdig gereedschap dat is ontworpen om jouw klussen op een professionele manier uit te voeren. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het stevig en robuust is. Bovendien zijn de afwerking en de bediening zeer goed. Dit stelt je in staat om je werk op een gemakkelijke en efficiënte manier uit te voeren.

Pluspunten
 • Met een boorkapaciteit van maximaal 40 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Met een accucapaciteit van 5,0 Ah kun je extra lang doorwerken op 1 lading

  .

  De meegeleverde DeWalt XR 18 volt accu is ook te gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCD791P2-QW.

De DeWalt DCD791P2-QW. weegt 1,7 kg.

De DeWalt DCD791P2-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap