1. DeWalt
  2. DeWalt DCD796D2.

DeWalt DCD796D2.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCD796D2. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCD796D2-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCD796D2.

Gewicht

1,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCD796D2.

Als je op zoek bent naar een klopboor die je regelmatig en intensief kunt gebruiken, dan is de DeWalt DCD796D2 een uitstekende keuze. Deze 18 volt 2,0 Ah Li-Ion accuklopboormachine is voorzien van een krachtige koolborstelloze motor, waardoor je efficiënt en met een lange levensduur kunt werken. Je krijgt de draadloze vrijheid dankzij de Li-Ion accu's, waarmee je kunt boren in hout, steen en metaal. Verder is de boor uitgerust met LED-verlichting, een tweede accu, een riemhaak en een magnetische bithouder. Al deze features maken van de DeWalt DCD796D2 de ideale boor voor wie power en gemak zoekt. Als je op regelmatige en intensieve basis in verschillende materialen wil boren en schroeven, dan is de DeWalt DCD796D2 de klopboor die je zoekt. Dankzij de krachtige koolborstelloze motor werk je efficiënt en met een lange levensduur. De Li-Ion accu's zorgen voor draadloze vrijheid, terwijl de LED-verlichting, tweede accu, riemhaak en magnetische bithouder de boor compleet maken. De DeWalt DCD796D2 is dus de perfecte boor voor wie power en gemak zoekt.

Pluspunten
  • Met een boorcapaciteit van maximaal 40 millimeter in hout is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten. De 2 meegeleverde DeWalt XR accu's kunnen ook worden gebruikt op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform. Dankzij de hoge maximale koppel van 70 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk.

Minpunten
  • Er worden geen bits of booraccessoires meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCD796D2.

De DeWalt DCD796D2. weegt 1,8 kg.

De DeWalt DCD796D2. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap