1. DeWalt
 2. DeWalt DCD796P2-QW.

DeWalt DCD796P2-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCD796P2-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCD796P2-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCD796P2-QW.

Gewicht

1,9 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCD796P2-QW.

De DeWalt DCD796P2-QW is een krachtige boormachine die voldoet aan de hoogste eisen. Met een maximale koppel van 70 Nm en 15 koppelstanden is deze machine in staat om zelfs de zwaarste taken aan te kunnen. De maximale boorcapaciteit in hout is 40 millimeter. De boormachine is voorzien van twee DeWalt XR 18 volt 5,0 Ah Li-Ion accu's waardoor deze machine een lange autonomie heeft. Het onbelaste toerental is 0-550 / 0-2.000 toeren per minuut en het gewicht van de machine is 1,9 kilogram. Deze boormachine heeft een schakelaar voor verschillende snelheden waardoor het mogelijk is om verschillende materialen te boren. Daarnaast is de boormachine uitgerust met een LED-lampje waardoor je ook in donkere omgevingen gemakkelijk kunt boren. De boormachine heeft een ergonomisch ontwerp waardoor je de machine gemakkelijk kunt bedienen en ook comfortabel kunt hanteren. Bovendien is hij voorzien van een stofafzuiging, waardoor het boren nog steeds veilig en schoon is.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van maximaal 40 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Met een accucapaciteit van 5,0 Ah kun je extra lang doorgaan met één volle accu

  .

  De meegeleverde XR-accu's kunnen ook worden gebruikt op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk met hetzelfde accuplatform.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCD796P2-QW.

De DeWalt DCD796P2-QW. weegt 1,9 kg.

De DeWalt DCD796P2-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap