1. DeWalt
 2. DeWalt DCD800E1T-QW.

DeWalt DCD800E1T-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCD800E1T-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCD800E1T-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCD800E1T-QW.

Gewicht

1,2 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCD800E1T-QW.

De DeWalt DCD800E1T-QW is een compacte schroefboormachine die je kunt gebruiken om gaten tot 55 millimeter in hout te boren. De meegeleverde 18 Volt 1,7 XR PowerStack accu is kleiner en lichter dan een standaard XR accu, wat het werken met de schroefboormachine comfortabel maakt. De koolborstelloze motor levert een maximale koppel van 90Nm, wat betekent dat je zelfs de zwaarste klussen aankunt. De draaibare LED-verlichting zorgt ervoor dat je zelfs op slecht verlichte plekken goed kunt zien wat je aan het doen bent. De DeWalt DCD800E1T-QW is ook makkelijk op te bergen in de meegeleverde TSTAK-koffer. De XR PowerStack accu die je bij de schroefboormachine krijgt, is ook geschikt voor andere machines uit het XR accuplatform. Hierdoor kun je met één accu verschillende klussen uitvoeren. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht van de DeWalt DCD800E1T-QW, is het een ideale schroefboormachine voor thuisgebruik.

Pluspunten
 • Je gebruikt de meegeleverde DeWalt XR accu ook op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform

  .

  Met een maximale koppel van 90 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk

  .

  Bovendien weegt de machine slechts 1,28 kilogram, waardoor langdurig klussen goed vol te houden is.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCD800E1T-QW.

De DeWalt DCD800E1T-QW. weegt 1,2 kg.

De DeWalt DCD800E1T-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap