1. DeWalt
  2. DeWalt DCG405N.

DeWalt DCG405N.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCG405N. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCG405N  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCG405N.

Gewicht

2,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCG405N.

De DCG405N van DeWalt is een krachtige haakse slijper die met zijn 125 millimeter schijf zware slijp- en afbraamklussen aankan. Dankzij de elektronische motorrem stopt de schijf meteen als je de machine uitschakelt. Ook het anti-kickback systeem voorkomt terugslag als de schijf vastzit. De zijhandgreep, die je in twee standen kan plaatsen, zorgt voor goede grip op de machine. Met de koolborstelloze motor, gefreesde spiraalvertanding en het gaas dat grof vuil tegenhoudt, heb je jarenlang plezier van deze haakse slijper. Accu's moet je voor deze uitvoering apart kopen, maar als je al een andere DeWalt 18 volt gereedschap van hetzelfde accuplatform hebt, dan kun je die accu ook gebruiken voor de DCG405N.

Pluspunten
  • De herstartbeveiliging voorkomt het onverwacht ingeschakeld worden van de haakse slijper. De schijfrem maakt deze haakse slijper heel veilig om mee te werken, omdat de schijf meteen stopt met draaien nadat hij is uitgeschakeld. Het anti-kickback-systeem voorkomt terugslag van de haakse slijper bij zware taken.

Minpunten
  • Er worden geen slijpschijven of opbergkoffer meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCG405N.

De DeWalt DCG405N. weegt 2,5 kg.

De DeWalt DCG405N. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap