1. DeWalt
 2. DeWalt DCG405NT.

DeWalt DCG405NT.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCG405NT. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCG405NT  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCG405NT.

Gewicht

2,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCG405NT.

De DeWalt DCG405NT is een zeer krachtige haakse slijper die voorzien is van een elektronische motorrem. Deze rem stopt het draaien van de schijf direct als je de machine uitzet. Daarnaast heeft de machine een anti-kickback systeem dat terugslag voorkomt als de schijf vastzit. De zijhandgreep is verstelbaar in twee standen, zodat je altijd optimale grip hebt op de machine. De DCG405NT is voorzien van een koolborstelloze motor, gefreesde spiralen spiraalvertanding, en een gaas bij de motor dat grof vuil tegenhoudt. Hierdoor heb je jarenlang plezier van deze haakse slijper. Ook wordt de slijper geleverd met een T-Stak koffer waar je al je gereedschap netjes in kunt opbergen. Een 18 Volt accu is niet bij de machine inbegrepen, maar als je al ander DeWalt gereedschap hebt van hetzelfde accuplatform, kun je deze accu ook gebruiken voor deze slijper.

Pluspunten
 • De herstartbeveiliging voorkomt het onverwacht inschakelen van de haakse slijper

  .

  De schijfrem maakt het een hele veilige slijper om mee te werken, omdat de schijf na uitschakeling onmiddellijk stopt met draaien

  .

  Het anti-kickback systeem voorkomt terugslag van de haakse slijper bij zware taken.

Minpunten
 • Er worden geen slijpschijven meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCG405NT.

De DeWalt DCG405NT. weegt 2,5 kg.

De DeWalt DCG405NT. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap