1. DeWalt
 2. DeWalt DCG405P2-QW.

DeWalt DCG405P2-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCG405P2-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCG405P2-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCG405P2-QW.

Gewicht

2,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCG405P2-QW.

De DCG405P2-QW van DeWalt is een veelzijdige haakse slijper die perfect is voor professionals. De 125 millimeter slijper is voorzien van een elektronische motorrem, die de schijf stopt met draaien zodra de machine uitgeschakeld wordt. Het anti-kickback systeem voorkomt schade aan de machine als de schijf vastzit en de zijhandgreep is in twee standen te plaatsen, zodat je altijd in de juiste houding kunt werken. De koolborstelloze motor, gefreesde spiralen spiraalvertanding en het gaas bij de motor dat grof vuil tegenhoudt, zorgen ervoor dat de DCG405P2-QW duurzaam is en jaren mee kan. De twee meegeleverde 18 volt 5,0 Ah Li-Ion accu's maken dat je niet gebonden bent aan een netsnoer, maar flexibel en zonder zorgen kunt werken. De DCG405P2-QW is de perfecte tool voor de professional die een krachtige en veilige haakse slijper zoekt.

Pluspunten
 • De herstartbeveiliging voorkomt het onverwacht inschakelen van de haakse slijper

  .

  De schijfrem maakt het een veilig gereedschap om mee te werken omdat de schijf na uitschakelen onmiddellijk stopt met draaien

  .

  Het anti-kickback systeem voorkomt terugslag bij het werken met de haakse slijper bij zware taken.

Minpunten
 • Er worden geen slijpschijven meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCG405P2-QW.

De DeWalt DCG405P2-QW. weegt 2,5 kg.

De DeWalt DCG405P2-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap