1. DeWalt
  2. DeWalt DCK2062E2T-QW Combiset.

DeWalt DCK2062E2T-QW Combiset.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCK2062E2T-QW Combiset. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCK2062E2T-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCK2062E2T-QW Combiset.

Gewicht

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCK2062E2T-QW Combiset.

De DeWalt DCK2062E2T-QW Combiset is een ideaal pakket voor de doe-het-zelver. Deze set bestaat uit een krachtige klopboormachine en een slagschroevendraaier. Beide machines zijn licht en compact, zodat je er gemakkelijk mee kunt werken, zelfs boven je hoofd. Daarnaast zijn de machines voorzien van een riemhaak, zodat je ze altijd bij de hand hebt. De DCD709 klopboormachine heeft een maximale boorcapaciteit in hout van 30 millimeter, waardoor je zelfs de meest veeleisende klussen aan kunt. De DCF809 slagschroevendraaier heeft een koppel van maximaal 190 Nm, waardoor je zelfs de zwaarste schroefklussen kunt uitvoeren. Daarnaast wordt de set geleverd met een TSTAK koffer, waarmee je je machines gemakkelijk en veilig kunt opbergen. Kortom, met de DeWalt DCK2062E2T-QW Combiset kan je alle klussen aan!

Pluspunten
  • Je krijgt zowel een accuklopboormachine als een slagschroevendraaier in deze set. Je kunt ook ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform gebruiken met de 2 meegeleverde DeWalt XR Powerstack 18 volt accu's. De TSTAK koffer is eenvoudig om te klikken op andere koffers van dit opbergsysteem en is daardoor makkelijk mee te nemen.

Minpunten
  • Er worden geen schroeven of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCK2062E2T-QW Combiset.

De DeWalt DCK2062E2T-QW Combiset. weegt .

De DeWalt DCK2062E2T-QW Combiset. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap