1. DeWalt
 2. DeWalt DCK2080P2T-QW Combiset.

DeWalt DCK2080P2T-QW Combiset.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCK2080P2T-QW Combiset. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCK2080P2T-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCK2080P2T-QW Combiset.

Gewicht

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCK2080P2T-QW Combiset.

De DeWalt DCK2080P2T-QW Combiset is een compacte set die bestaat uit een klopboormachine en een haakse slijper. De klopboormachine is een 18 volt model met 34.000 slagen per minuut, waarmee je tot 13 millimeter gaten kunt boren in steen. Met 15 koppelstanden, automatisch geregeld toerental en een koolborstelloze motor is deze klopboormachine zowel krachtig als efficiënt. De 125 millimeter haakse slijper is uitgerust met een elektronische motorrem en een anti-kickback systeem, waardoor de schijf direct stopt met draaien zodra je de machine uitzet. Dit zorgt voor een veilige en gecontroleerde slijpervaring. Als extra worden er 2 accusysteem-accu's meegeleverd. Deze kun je gebruiken in combinatie met al je XR accusystemen van DeWalt. De DeWalt DCK2080P2T-QW Combiset is de perfecte manier om je gereedschapsset compleet te maken. Met de krachtige klopboormachine en de veilige haakse slijper heb je precies wat je nodig hebt voor alle klusjes rondom het huis. Bovendien kun je de meegeleverde accusysteem-accu's gebruiken in al je XR accusystemen. Zo heb je altijd de juiste stroom voor elk project.

Pluspunten
 • Je ontvangt zowel een accuklopboormachine als een haakse slijper in deze set

  .

  Dankzij de accucapaciteit van 5,0 Ah kun je extra lang doorwerken met één volle accu

  .

  Je kunt de twee meegeleverde DeWalt XR 18-voltaccu's ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk met hetzelfde accuplatform.

Minpunten
 • Er worden geen accessoires meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCK2080P2T-QW Combiset.

De DeWalt DCK2080P2T-QW Combiset. weegt .

De DeWalt DCK2080P2T-QW Combiset. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap