1. DeWalt
 2. DeWalt DCK266P3-QW Combiset.

DeWalt DCK266P3-QW Combiset.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCK266P3-QW Combiset. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCK266P3-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCK266P3-QW Combiset.

Gewicht

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCK266P3-QW Combiset.

De DeWalt DCK266P3-QW Combiset is een uitstekende keuze voor als je een klopboormachine en slagschroevendraaier in één keer wil aanschaffen. Met deze set krijg je gereedschap dat je een breed scala aan taken uit laat voeren. De accuklopboormachine (DSD796) heeft een krachtige motor en klopfunctie, waarmee je in hout, metaal en baksteen kunt boren. De slagschroevendraaier (DCF887) is ideaal voor het in elkaar zetten van een kledingkast of ander montagewerk, maar voor het losdraaien van verroeste schroeven heb je dankzij de hoge koppel van 205 Nm ook geen zware schroevendraaier meer nodig. De 3 meegeleverde DeWalt XR 18 volt 5,0 Ah accu's zijn tevens te gebruiken voor ander DeWalt gereedschap. Na gebruik kun je alles opbergen in de stapelbare TSTAK koffer, waardoor je de gereedschappen altijd netjes bij elkaar houdt. Wil je efficiënt schroef- en borenklussen uitvoeren? Kies dan voor de DeWalt DCK266P3-QW Combiset.

Pluspunten
 • Je krijgt zowel een accuboormachine als een slagschroevendraaier in deze set

  .

  Met de accucapaciteit van 5,0 Ah ben je extra lang bezig met één volle accu

  .

  Met de 3 meegeleverde DeWalt XR 18 volt accu's kun je ook ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform gebruiken.

Minpunten
 • Er worden geen schroeven of boorhulzen meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCK266P3-QW Combiset.

De DeWalt DCK266P3-QW Combiset. weegt .

De DeWalt DCK266P3-QW Combiset. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap