1. DeWalt
  2. DeWalt DCK276P3T-QW.

DeWalt DCK276P3T-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCK276P3T-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCK276P3T-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCK276P3T-QW.

Gewicht

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCK276P3T-QW.

Met de DeWalt DCK276P3T-QW combiset pak je al je klussen aan. De krachtige slagschroevendraaier heeft een maximaal koppel van 205 Nm, dus je draait je schroeven in een mum van tijd vast. Met de 3 standen kies je de juiste snelheid voor elke klus. Ook voor boorklussen pak je de klopboormachine erbij. Hiermee boor je door hout, metaal en steen, met een maximale boorcapaciteit voor hout van 55 millimeter. Beide machines zijn voorzien van ingebouwde verlichting voor extra zicht tijdens het klussen. Bovendien wordt er een TSTAK opbergkoffer meegeleverd, waarin je al je gereedschap en accessoires kunt bewaren. Met de DeWalt DCK276P3T-QW combiset heb je een complete set in handen. De slagschroevendraaier heeft een krachtig koppel van 205 Nm, waardoor je al je schroefklussen eenvoudig en snel afwerkt. Voor boorklussen pak je de klopboormachine erbij. Deze boren door hout, metaal en steen, met een maximale boorcapaciteit voor hout van 55 millimeter. Beide machines zijn voorzien van ingebouwde verlichting, zodat je altijd een goed zicht hebt. Om je gereedschap en accessoires veilig te bewaren is er een meegeleverde TSTAK opbergkoffer. Met deze combiset heb je alles wat je nodig hebt voor een klus in huis!

Pluspunten
  • Je ontvangt zowel een klopboormachine als een slagschroevendraaier in deze set. Je gebruikt de 3 meegeleverde DeWalt XR 18 volt accu's ook op ander elektrisch gereedschap binnen hetzelfde accuplatform. De TSTAK koffer is stevig vast te klikken op andere koffers uit dit opbergsysteem en is daardoor eenvoudig mee te nemen. Je ontvangt zowel een klopboormachine als een slagschroevendraaier in deze set. Je gebruikt de 3 meegeleverde DeWalt XR 18 volt accu's ook op ander elektrisch gereedschap binnen hetzelfde accuplatform. De TSTAK koffer is stevig vast te klikken op andere koffers uit dit opbergsysteem en is daardoor eenvoudig mee te nemen.

Minpunten
  • Er worden geen accessoires meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCK276P3T-QW.

De DeWalt DCK276P3T-QW. weegt .

De DeWalt DCK276P3T-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap