1. DeWalt
 2. DeWalt DCK755P3T-QW Combiset.

DeWalt DCK755P3T-QW Combiset.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCK755P3T-QW Combiset. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCK755P3T-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCK755P3T-QW Combiset.

Gewicht

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCK755P3T-QW Combiset.

De DeWalt DCK755P3T-QW Combiset biedt je een compleet assortiment aan powertools, waarmee je alle soorten klussen kunt aanpakken. Met 7 stuks DeWalt gereedschap en 3 18 volt accu's heb je alles bij de hand waarmee je aan de slag kunt gaan. De koolborstelloze motor in de verschillende machines zorgt ervoor dat je deze intensief en veelvuldig kunt gebruiken. Bovendien beschik je met de meegeleverde koffers en TSTAK trolley over voldoende opbergmogelijkheden. Zo kun je met één beweging al je gereedschap verplaatsen. Je voert bovendien alle klussen van A tot Z uit met deze compleet uitgeruste set. Met de boor-, zaag- en slijpmachines kun je niet alleen klussen uitvoeren in en om het huis, maar ook in de professionele werkplaats. De DeWalt DCK755P3T-QW Combiset is een perfecte uitrusting voor de klusser die een complete set nodig heeft.

Pluspunten
 • Deze zeer complete set bevat maar liefst 7 stuks gereedschap

  .

  Met de accucapaciteit van 5,0 Ah werk je extra lang door op 1 volle accu

  .

  Met de meegeleverde DeWalt XR 18 volt accu's kan je ook ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform gebruiken.

Minpunten
 • Er worden geen accessoires meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCK755P3T-QW Combiset.

De DeWalt DCK755P3T-QW Combiset. weegt .

De DeWalt DCK755P3T-QW Combiset. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap