1. DeWalt
  2. DeWalt DCMHT563P1-QW.

DeWalt DCMHT563P1-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCMHT563P1-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCMHT563P1-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCMHT563P1-QW.

Gewicht

2,9 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCMHT563P1-QW.

DeWalt DCMHT563P1-QW is de perfecte heggenschaar om al jouw struiken en heggen in vorm te houden. Met het 55 centimeter lange lemmet snoei je stevige takken met een maximale dikte van 25 millimeter. Met één volle acculading snoei je tot 75 minuten aan één stuk door. De 18 volt accu en lader zijn onderdeel van het DeWalt XR 18V accu platform en hiermee kun je ook andere DeWalt apparatuur bedienen. Het ergonomische handvat en het geringe gewicht van 2,9 kilogram zorgen ervoor dat je comfortabel blijft werken. Zo kan je snel en eenvoudig jouw heg in topconditie houden. De DeWalt DCMHT563P1-QW heggenschaar heeft een antikleefsysteem dat zorgt voor minder vermoeidheid in de armen en schouders zodat je nog langer doorgaat met snoeien. De geïntegreerde kabelgeleider houdt de snoer netjes opgerold en berg je op in het geïntegreerde opbergvak. De DeWalt DCMHT563P1-QW heggenschaar is gemaakt van stevig materiaal waardoor hij vele jaren meegaat. Hij is ook nog eens voorzien van een twee jaar garantie.

Pluspunten
  • De accu maakt deel uit van het DeWalt XR 18V accu platform, waardoor je de accu ook op ander (tuin)gereedschap met hetzelfde platform kan gebruiken. Door het licht gewicht van 2,9 kg en het ergonomische handvat werk je lange tijd. Je kan met de ruime mesafstand ook stevige takken met een dikte tot 25 mm snoeien.

Minpunten
  • Het handvat is niet draaibaar, waardoor je meer moeite moet doen om lastig bereikbare plekken te snoeien.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCMHT563P1-QW.

De DeWalt DCMHT563P1-QW. weegt 2,9 kg.

De DeWalt DCMHT563P1-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap