1. DeWalt
  2. DeWalt DCMPH566P1-QW.

DeWalt DCMPH566P1-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCMPH566P1-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCMPH566P1-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCMPH566P1-QW.

Gewicht

3,6 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCMPH566P1-QW.

Met de DeWalt DCMPH566P1-QW telescopische heggenschaar maak je snel en veilig korte metten met je hoge heggen. Het gereedschap heeft een kantelbare telescopische steel met een maximaal bereik van ongeveer 335 centimeter. Zo snoei je gemakkelijk je bodembedekkers en hoge heggentoppen zonder trap of ladder. Het 55 centimeter grote lemmet kan takken met een maximale dikte van 25 millimeter aan. De DeWalt DCMPH566P1-QW wordt geleverd met een 18 volt accu en een acculader. Heb je al een accu liggen van hetzelfde merk en uit hetzelfde accu platform? Dan gebruik je die ook op dit accutuingereedschap. Met deze krachtige heggenschaar maak je korte metten met het onderhoud van je tuin en je hoge heggen. Geen last meer van takken die te hoog zijn om te bereiken en geen gedoe meer met het klimmen op een ladder.

Pluspunten
  • De accu maakt deel uit van het DeWalt XR 18V accu platform, waardoor u de accu ook op ander (tuin)gereedschap kunt gebruiken met hetzelfde accu platform. Het draaibare handvat maakt het mogelijk om moeilijk bereikbare plekken te snoeien. De heggenschaar heeft een telescoopsteel, waarmee u de bovenkant van uw hoge heg makkelijk vanaf de grond kunt bereiken.

Minpunten
  • De heggenschaar heeft een redelijk zwaar gewicht van 3,6 kilogram, waardoor je soms een pauze moet nemen

    .

    De heggenschaar heeft een redelijk zwaar gewicht van 3,6 kilogram, waardoor je soms een pauze moet nemen.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCMPH566P1-QW.

De DeWalt DCMPH566P1-QW. weegt 3,6 kg.

De DeWalt DCMPH566P1-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap